SAMSUN 19 MAYIS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 EĞİTİM VİZYONU ÇALIŞTAYI

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı 60.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapıldı. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm ilçelerinde yapılması planlanan 2023 Eğitim Vizyonu çalıştayları kapsamında düzenlenen 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı  60.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisemizde gerçekleşti.
2023 EĞİTİM VİZYONU ÇALIŞTAYI

        Çalıştay İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer DEMİRKOL´un açılış ve  bilgilendirme konuşması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer DEMİRKOL yaptığı açılış konuşmasını şu şekilde sürdürdü: " 2023 Eğitim Vizyonu çalıştayının ilçemiz, ilimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olsun. Hızlı ve baş döndürücü bir gelişmenin yaşandığı günümüzde eğitimin bu değişimin dışında kalması düşünülemez. Dolayısıyla bu değişimde bizde her alanda olmak durumundayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK´ un Ekim ayında Eğitim Vizyon Belgesini kamuoyu ile paylaşmışlardır. Sayın Cumhurbaşkanımız Eğitim Vizyonu Belgesinden büyük bir heyecan duyduğunu belirtmişlerdir. Sayın Milli Eğitim Bakanımız canlı yayında Eğitim Vizyonu Belgesini kamuoyu ile paylaşmış olup öğretmen arkadaşlarımızda canlı yayında bu açıklamaları izlemişlerdir. Gerçekten önemli ve eğitime yeni bir bakış açısı getiren belge. Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu Belgesinde getirmeyi planladığı değişikliklerle ilgili çalışmaları zaten yapmaktadır. Ancak yapılacak düzenlemelerde öğretmenlerimizin, velilerimizin, idarecilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini de önemsediğini ortaya koymuştur. Bugün sizlerin yapacağı çalışmaları biz ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak ilçe raporu haline dönüştürüp Samsun İl Milli eğitim Müdürlüğümüze gönderceğiz. Samsun İl Milli eğitim Müdürümüz de ilçe raporlarını ortak bir rapor haline getirip sayın bakanımıza sunacaklardır. Dolayısıyla bugün ortaya koyacağınız çalışma bu yüzden çok önemli. Lütfen bu konuda görüşlerinizi cesaretle belirtiniz. Belki 19 Mayıs´ tan ortaya çıkan güzel ve önemli bir fikir tüm Türkiyemiz´ de uygulanır. Yapacağınız çalışmalardan dolayı hepinize gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyor, çalıştayımızın tekrar hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.

        2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer DEMİRKOL, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar ÖZDEMİR, İlçe Müftüsü Emin PATAN, İlçe Şube müdürleri Caner Can KOÇ ve Osman DEMİRPENÇE, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

07-01-201907-01-201907-01-201907-01-201907-01-2019

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı.No2 19MAYIS/SAMSUN - 0362 511 26 44

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.